Een paar producten in het leven roepen om ook de zakelijke kant zo productief en effectief mogelijk te maken, kan nooit kwaad. Heb jij ze al in huis of op kantoor?

Zakelijke apps

Natuurlijk leven we al in een wereld, die opgedeeld is in handige hulpstukken en snelle communicatie via media. Een paar handige en zakelijke apps zijn daarom onmisbaar voor elke zzp’er of fanatieke werknemer. Er zijn natuurlijk de apps van banken zodat je makkelijk geld kan ontvangen en overmaken en het overzicht goed kan bewaren. Voor veel zzp’ers komt hier ook nog eens bij dat je gemakkelijk een spaarrekening kan openen of een zakelijke verzekering via de bank kan afsluiten. Dan zijn er bijvoorbeeld ook nog apps zoals Audio Memos. Daarmee tover je je smartphone om in een recorder en neem alles op zodat je geen losse papiertjes meer hebt. Een to do list voor jezelf, een vergadering opnemen, je gaat er met stappen op vooruit.

Badges

Elk bedrijf groot of klein, zou naambadges kunnen dragen. Voor veel bedrijven is dit een handige manier om je herkenbaar en open op te stellen richten klanten, maar ook naar collega’s. Hoe ongemakkelijk is het als je de naam van je collega die je elke ochtend groet helemaal niet weet? Maar met name voor klanten zijn badges een goed idee. Op die manier ben je toegankelijk, kan je halverwege het gesprek iemand naam even opnieuw lezen en een fijn gesprek voeren.

Draadloze printer

Elk kantoor heeft wel ergens een printer staan. Het is altijd handig om zo’n apparaat op het kantoor te hebben staan, maar vaak zijn dit grote machines, waar nog redelijk vaak problemen of storingen mee zijn. De nieuwste printer hebben dat gelukkig een stuk minder en wat is er handiger in het digitale tijdperk dan met een druk op de knop een kopietje afdrukken. Draadloze printers werken hartstikke goed en het scheelt een hoop gedoe. Daarnaast zijn ze ook nog eens groener dan meeste standaard printers, dus ook voor het milieu kan je draadloos gaan printen. Koop er nog een aantal goedkope cartridges bij en jullie kantoor is weer voorzien van genoeg printvoorraad.