Ben jij een echte sportfanaat en wil je altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws? Dan is een lijst voor jou. We hebben namelijk de vijf beste bronnen voor sportnieuws op een rijtje gezet. En niet zomaar voor sport in zijn algemeenheid. Nee, voor specifieke sporten als voetbal en Formule 1. Maar ook voor darten, wielrennen en tennis. Sla deze websites dus gauw op als favoriet of download de bijbehorende app en ontvang automatisch de laatste updates.

Voetbal International

Al decennialang een betrouwbare bron voor informatie als het gaat om voetbal. VI is allang niet meer alleen een weekblad, maar ook een online platform. Waar je dagelijks terecht kunt voor analyses, achtergrondverhalen, interviews en reportages. Maar ook voor statistieken. Niet voor niets wordt deze website vaak genoemd in lijsten met sportwedden tips. Als je meer wilt weten over voetbal en de laatste ontwikkelingen, is dit nou eenmaal de plek waar je zijn moet.

Motorsport.com

Een strakke website boordevol informatie over Formule 1. Dat is Motorsport.com. Je kunt hier terecht voor de laatste nieuwtjes over alles wat met auto- en motorsport te maken heeft. De website heeft de grootste database van foto’s, video’s, nieuwsartikelen én online content als het gaat om motorsport. Helemaal hot and happening sinds onze eigen Max Verstappen verschillende podiumplaatsen veroverde. Maar je leest er net zo goed over Alexander Albon, Sergio Perez en Kim Raikkonen.

RTLNieuws.nl

Wil je meer weten over sport in zijn algemeenheid? Dan kun je bijvoorbeeld terecht op de website van RTL Nieuws. Zij hebben een speciale sportpagina ingericht, waarin meerdere disciplines aan bod komen. Meer specifiek is er zelfs eentje voor darten. Dat zie je niet vaak. Wil je dus meer lezen over de Premier League? Dan is dit de plek waar je wezen moet. Van uitslagen, tot speelschema’s en de laatste updates. Maar ook interviews, samenvattingen en zelfs leuke quizzen voor als je eens niets beters te doen hebt.

Wielerflits.nl

Nu de Tour de France eindelijk van start gaat, is het ongetwijfeld een van de drukst bezochte websites van Nederland. Wielerflits.nl. Op dit interactieve platform kunnen wielerliefhebbers niet alleen het laatste wielernieuws lezen, dat de redactie zorgvuldig heeft gecheckt en gebracht. Maar wielerliefhebbers kunnen zelf ook met elkaar in discussie gaan in het forum. Wie weet brengt het je weer andere inzichten en kun je nog wat leren van andere fietsfanaten. Kennis is macht – ze zeggen het niet voor niets.

Nu.nl

Net als RTL Nieuws heeft ook Nu.nl een categorie sport op de website. Dit is dan weer een van de beter bronnen als je op zoek bent naar het laatste nieuws over tennis. Dit doe je door via het submenu op ‘tennis’ te klikken. Van Novac Djokovic tot Karolína Plísková. En van de Australian Open tot het toernooi van de Women’s Tennis Association. Je kunt hier liveblogs volgen, nieuwsberichten lezen en interviews bekijken. In geschreven tekst, maar ook in video. Dat zorgt voor een aangename afwisseling.