Een telefoonhoesje heeft natuurlijk een voor de hand liggend voordeel, namelijk als extra beschermlaag om jouw kwetsbare smartphone. Dit hoort wat ons betreft ook als speerpunt centraal te staan in jouw zoektocht naar een nieuw telefoonhoesje, want je wilt het apparaat natuurlijk optimaal beschermen. Een smartphone mét telefoon hoesje zorgt er nu eenmaal voor dat het toestel een langere levensduur krijgt en de behuizing beschermd wordt tegen val- en stootschade. En als je een klein beetje moeite doet in jouw zoektocht naar een iPhone hoesje of bijvoorbeeld Samsung case, kom je er al snel achter dat er heel veel leuke webshops zijn met een uniek assortiment. Heb je nog niet jouw favoriete webwinkel in smartphonehoesjes ontdekt? Lees dan even verder. Wij hebben onze favoriete shops voor je op een rijtje gezet.

1. Casimoda

De webshop van Casimoda is sinds 2013 actief en still going strong. Het assortiment bestaat uit telefoonhoesjes voor allerlei verschillende telefoonmerken, zoals Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, LG en Sony. Met een assortiment van ruim 15.000 artikelen zal er ook voor jouw telefoon genoeg aanbod zijn om uit te kiezen. Ze leveren supersnel (vaak al de volgende werkdag) en rekenen geen verzendkosten in Nederland en Belgie. Ook kun je kiezen voor achteraf betalen, als het nu niet uitkomt. Zo ontvang je eerst jouw Samsung Galaxy S21 hoesje en hoef je pas na 14 dagen te betalen.

Ze verkopen siliconen hoesjes, hardcase backcovers, hoesjes met koord en leren wallet cases. Wil je liever zelf een case ontwerpen? Ga dan aan de slag met hun gebruiksvriendelijke ontwerptool en design een case naar jouw smaak.

2. Leuke Telefoonhoesjes

Ook deze nieuwkomer mag niet in ons lijstje van hippe webshops in telefoonhoesjes ontbreken. We zeggen nieuwkomer, want ze bestaan nog niet zo heel lang. Maar dat mag de pret niet drukken. Integendeel, want de collectie telefoon hoesjes wordt in rap tempo uitgebreid met nieuwe designs die geïnspireerd zijn op de laatste fashion trends. De meeste cases zijn gemaakt van TPU, wat een sterkere vormvaste variant van siliconen is. Vind je het belangrijk dat jouw toestel rondom beschermd wordt, dan zul je in deze webshop minder snel slagen. Maar zoals aangegeven groeit het aanbod cases, dus mogelijk is het assortiment op het moment dat jij dit leest alweer uitgebreid. Verder kun je vertrouwen op dezelfde voordelen als bij Casimoda, maar kun je in deze webshop óók profiteren van gratis ruilen. Voldoet het telefoonhoesje toch niet aan je verwachtingen of heb je per ongeluk een verkeerd hoesje gekocht, dan kun je het artikel gratis ruilen voor een ander product. Dat noemen we service van de bovenste plank!

3. Telefoonhoesje Store

Tot slot willen we nog de webshop Telefoonhoesje.store in de spotlight zetten. Deze webshop biedt een assortiment siliconen telefoonhoesjes van de meest populaire telefoonhoesjesmerken van dit moment. Je vindt er de bestsellers van Casimoda, Leuke Telefoonhoesjes, ELLECHIQ én een trendy assortiment van hun eigen huismerk. Het zijn wat ons betreft stuk voor stuk mooie exemplaren die jouw telefoon een instant upgrade geven.